Pravkar vrgel uč na televizijo

May 30th, 2007 by Krof Drakula Leave a reply »

OMG. Šel sem do kuhinje in nazaj in medtem pogledal na ekran. Kar se je pa tam prikazalo, je pa res nekaj za (ne) videti.

Govorim namreč o kitajski delegatki. Ko sem jo videl, je ravno dvignila roke ob razglasitvi Miss simpatičnosti. Sam sem tekom študija tudi moral približno spoznati človeško anatomijo, katere podkategorija je mišična struktura telesa. Glede na to, da že sam skelet obremeni telo z lastno težo, me zanima, kje za vraga se skrivajo mišice, ki potem držijo vse skupaj pokonci? Verjemite mi, da v gibanju ženska izgleda še bolj koščena kot na fotografijah (njena uradna fotografija z narodno nošo dobro skriva koščenost).

Jaz postavljam svojo teorijo – njena koža opravlja tudi funkcijo kontrakcije. Vse te kreme proti staranju in zategovanju so očitno povzročile mutacijo v podkožju in povzročile, da so mikrofibrile znotraj te plasti postale aktivne in stimulirane, kar vodi v voluntarno eksoskeletno kontrakcijo. Nekako podobno kot morske vetrnice, a ne v vodi in z razvitim endoskeletom.

In ja, Calista Flockhart spada v isto kategorijo. Ljudje stradajo! Dajmo jim jesti, zaboga!

Advertisement

1 comment

  1. Morska says:

    Ja stradanje je hudo. Posebno ko je to prisotno tam, kjer je hrane na pretek. Žal pa večinoma ne potrebujejo nekoga, da jih nahrani, temveč vse kaj drugega.