Success!

March 3rd, 2007 by Krof Drakula Leave a reply »

Premiera naše nove forme “Roadtrip” je bila uspeh. In to večji, kot smo pričakovali. Pa da ne mešamo samo megle, naj navržem dejansko kvantitativne parametre uspeha naše predstave, ki jih zelo nerodno in intoksicirano berem s seznama:

 • v dvorano je vstopilo okoli 120 ljudi, predvidevamo, da niso takoj odšli in si dejansko ogledali predstavi,
 • omenjena številka predstavlja skoraj dvojno vrednost vseh obiskovalcev prejšnje predstave, vštevši podporno osebje (hihi),
 • prodali smo skoraj vse v prvi seriji narejene karte. Kar je dobro, ker sem v špekulaciji za vsak slučaj dal narediti (no, sam sem jih sprintal in zrezal ;) ) še dodatnih 30 kart, ki jih sicer nismo prodali, a bi jih skoraj načeli. Še dobro, ker bi potem presežne karte bile v obliki poštempljanega listka, kar bi depriviligiralo obiskovalca za prekrasni spominek s predstave.
 • zaključili smo pravočasno (kar je vedno presenetljivo pri improviziranih predstavah ;) )

Kakorkoli že, kar se nas tiče, smo uživali na odru, kot že dolgo nismo. Vsaka čast Pižami in Goranu, ki sta nam priskočila na pomoč, ko smo ju potrebovali, društvu MIK Črnuče za prelepe rožice ob koncu predstave ter vso podporo do sedaj in vam, dragim obiskovalcem, hvala lepa. Bili ste super.

In ne skrbite, Kivi Koktejl se vrača na oder zelo kmalu, kdaj točno, pa bom pravočasno še sporočil. ;)

Advertisement

3 comments

 1. Damjan says:

  Čestitke, bilo je noro dobro!!!

 2. domn says:

  hudo je blo, ja :)

 3. Morska says:

  Ja bilo je kul. Fotke pa so tudi take. Promocija dela čudeže, zato le ne pozabite nanjo.