Po dolgem času se Kivi Koktejl vrača na odrske deske

February 10th, 2007 by Krof Drakula Leave a reply »

…naj plakat pove, kar se meni ob enih zjutraj ne da:

Roadtrip aka Haufarizit

In za priboljšek še flyer:

Sprednja stran flyerja za predstavo Roadtrip aka Haufarizit Zadnja stran flyerja za predstavo Roadtrip aka Haufarizit

Vsa hvala Alji, ki mi je pomagala oblikovati zadevo.

UPDATE: Izpisal sem še tekste s postra in flyerja, da je malo bolj SEO-friendly. ;)

Improvizacijska skupina Kivi Koktejl društva MIK Črnuče predstavlja

Roadtrip (ali “Haufarizit”)

Improvizirana smešnica o nenavadni družini, nenavadnem problemu in povsem navadni kripi.

V življenju se počasi daleč pride. Ampak tokrat žal ne bo dovolj časa. Priča boste predstavi, v kateri bo ključnega pomena čas in pustolovščina, ki jo bomo spremljali skozi oči šestih družinskih članov. Ti bodo soočeni z življenjskim problemom, ki ga lahko rešijo le s skupnimi močmi. Da bo dogajanje še bolj zanimivo, jim bo ovire postavljala publika.

Kratka predstavitev družine:

Simon

Kot otrok je na cestah Libanona pobiral izraelske rakete in jih recikliral. Z zasluženim denarjem si je kupil letalsko karto do Dunaja, kjer je študiral primerjalno književnost in violončelo. Tik pred diplomo je raje začel brati stripe. Kasneje se je zaposlil kot pomivalec vilic. Ko si je v nesreči iztaknil oko, se je invalidsko upokojil in se pridružil skupini Kivi Koktejl.

Klemen

Po končani osnovni šoli se je vpisal med gasilce. Tam je bil prvi cevonosec. Delo je dostikrat nosil domov. Fizično kondicijo je vzdrževal v KK Union, kjer je držal koš gostujoči ekipi. Rad se smeji. Velikokrat nastopa kot živi nadomestek Vilede. Igral je v popolnoma vseh akvafreš reklamah. Pojavlja se v 3., 4. in 12. členu zakona o izvozu nevarnih in ogroženih živalskih vrst. V prostem času prekuhava vodo.

Fish

Rodil se je s sijem v očesu in popkovnico okoli vratu. Njegova mati je sijamska dvojčica. Nihče ne ve, katera. Kadar ga ne bolijo očala, rad nosi kapo. Poklicno ulaga delikatesne kumarice. Z žiletko se je prvič porezal l. 95 in to obletnico od takrat redno praznujemo skupaj. V prostem času je kiosk za kisik. Ima veliko prostega časa.

Tina

Rodila se je kot edini revni otrok v bogati družini. Njena slepa babica ji je vedno pletla same leve puloverje. Je edina v ekipi in druga na svetu, ki je bila trikrat stara dve leti. Ker s svojim prostim časom nima kaj početi, ga prodaja na eBayu. Hodi in včasih tudi skače. Ker je zelo zaletava, ima stlačen obraz.

Maja

V času Sovjetske zveze je imela vlogo zaloge hrane na vesoljski postaji MIR in še danes se bori z odvečnimi kilogrami. Vsako sredo v tednu je zdravo hrano. Njena strast je zbiranje rumenih keramičnih vazic. Je edini človek na svetu, ki ima po Maslowu še šesto potrebo: kleptomanska nagnjenja do malih živali.

Alja

Do tretjega leta je bila privez za ladje v Luki Koper, nakar je napredovala v lutko za testiranje varnosti vozil. Všeč so ji plastični moški. Ko je pri petnajstih izgubila vranico, je morala svojo kariero predčasno prekiniti. Vpisala se je na tečaj solo petja. Učitelj je kmalu našel njen talent in jo prijavil v nočno izmeno v tovarni Radenske. Tam še danes prepričuje vodo, da zadržuje mehurčke. V prostem času miži na eno oko.

Kivi Koktejl. Ravno prav zmešani.

2. marec 2007 ob 19.00 v KD Črnuče
Vstopnina: €3.00/€2.50 za dijake in študente
Karte bodo na voljo 3 ure pred predstavo na kraju dogajanja.

Advertisement

5 comments

  1. Kobrowsky says:

    Čudovita plakat infrajer! Ups, flajer. Upam, dabóm prišel napre catavo!

  2. fet says:

    tole bom pa morda pršu. a karte se bo lahko dobil tik pred predstavo? niso v izjemno omejenih količinah?

  3. Krof Drakula says:

    Jah, upamo, da bodo, ampak glede na kapaciteto dvorane dvomim. Ni slaba ideja pridt ene pol ure ali 20 minut prej.