The show must go on…

October 31st, 2006 by Krof Drakula Leave a reply »

Ta podaljšani vikend smo imeli uspešno premiero in dvojno ponovitev predstave Muvioke, ki razširi pojem karaok na filmske prizore in vključi obiskovalce v dogajanje na platnu s pomočjo drugih igralcev, ki mu pomagajo odigrati prizor iz izbranega filma. Smeha polni večeri, ki pa so bili na moč izčrpljujoči (ugh, kakšna beseda…), a vredni truda.

Druga stvar je otvoritev Impro lige, katere spletno stran trenutno prenavljam – stara je bila neposrečena kombinacija poskusa uporabe fotomateriala in interaktivne tehnologije, kar bo nova končno popravila. Žal se projekti, katerim bi rad posvetil več časa in so navadno bolj zabavni in zanimivi kot tisti, od katerih se živi, ponavadi potisnejo na stran za kakšno nedeljsko popoldne, ko dejansko lahko sediš za računalnikom in kaj narediš, kar je pripeljalo do trenutnega stanja s spletno stranjo.

A nič bati, nova stran bo interaktivnejša in bolj funkcionalno usmerjena, medtem pa si lahko ogledate tudi najnovejšo stvaritev propagandnega aparata (no, Juš) v izvedbi tehnično-izvedbenega oddelka (erm… mene) Impro lige, ki vabi na otvoritev Impro lige to nedeljo, 5. novembra ob 20h v KUD-u France Prešeren. Otvoritev ima naslov “Maestro kapetanov”, ki bomo med seboj tekmovali za mični in nadvse zaželjeni naslov… no, karkoli že bo. Vsekakor še ena titula, ki bo zmagovalcu koristila v CV-ju.

Advertisement

Comments are closed.