I’m hot, baby.

June 29th, 2006 by Krof Drakula Leave a reply »

Sedim za računalnikom v svoji sobi v 6. nadstropju stolpnice. Imam zagrnjene zavese in spuščene rolete ter zaprto okno. Zakaj? ‘Coz it’s as good as it gets.

Ura je 9:30 in temperatura v stanovanju je že 28 stopinj. Čez dan pri odprtem oknu (prepiha ni že 2 tedna bilo, zrak se sploh ne premika) temperatura doseže tudi 34 stopinj. Za znoret. Včeraj sem spet po dolgem času bil na kolesu in je bilo fino, dokler sem se peljal 25+ km/h. Ko pa sem končno kolo zaklenil na hodniku in šel v stanovanje, sem se pa pregrel. Hlajenje tudi ni prišlo v poštev, ker je mokra brisača ostala iste temperature (hjah, vlaga…).

Na balkonu tudi nič boljše – temperatura ista, zrak nepremičen. Edino kar lahko narediš, je to, da spiješ enormne količine raznih napitkov. Smešno pri vsem tem pa je dejstvo, da sem včeraj preračunano spil okoli 4 procente svoje telesne teže, na stranišče šel pa samo enkrat. Vse ostalo je očitno šlo skozi kožo.

Aja, naslednji dan (potemtakem danes) sem se zbudil žejen. Naslednji korak bo uradna pisna zahteva po vgradnji klimatske naprave v stanovanje. Potem se grem pa suho popariti v pisarno v Stegnah – kjer pa je klima, a ne deluje že 1 leto. Nja…

[/rant]

Advertisement

Comments are closed.